Om Forland & Kruse

Personlig og Tryg Køberrådgivning

SAMMENLAGT +45 ÅRS RÅDGIVNINGSERFARING

Som ejendomsmæglere har vi hjulpet både sælgere og købere igennem mange år, og vi kender alle facetter af en ejendomshandel – fra “nem” til kompliceret.

100% KØBERS RÅDGIVER - VI ER MED DIG HELE VEJEN

Da sælgers ejendomsmægler kun repræsenterer sælger, er det en god idé at du har din egen, uvildige køberrådgiver, som hjælper dig i alle handlens faser.

Z

TRYGHEDSMÆRKE FOR KØBERRÅDGIVNING

Du er særdeles godt stillet ved valg af køberrådgiver med DEs Tryghedsmærke. Det sikrer dig høj, faglig standard og forsikringsdækning.

Mød Forland & Kruse

Hvem er vi?

Henning Forland

Ejendomsmægler med Tryghedsmærke for Køberrådgivning

Med over 25 års erfaring som ejendomsmægler med solid, bankmæssig baggrund tilbyder jeg dig en tryg og grundig rådgivning, når du skal købe bolig.

Som din køberrådgiver hjælper jeg dig gennem købsprocessen og er med dig på hele rejsen fra drøm til virkelighed.

Du kan kontakte mig direkte på tlf. 30 55 11 30 eller email: hfo@boligkoeberraadgivning.dk

Hans Jørgen Kruse

Ejendomsmægler med Tryghedsmærke for Køberrådgivning

Jeg har i mere end 20 år været ejendomsmægler, afdelingschef og medindehaver hos forskellige kædemæglere.

Jeg har deltaget i mere end 500 ejendomshandler og mere end 500 lånevurderinger for Totalkredit. Dette har givet mig en stor erfaring, som jeg med stor glæde vil benytte mig af ved at være din køberrådgiver.

Du kan kontakte mig direkte på tlf. 53 61 11 78 eller email: hjk@boligkoeberraadgivning.dk

Sammenlagt +45 Års erfaring

Vores historie

Vi har kendt hinanden i ca. 15 år og været ansat i den samme mæglerbutik. Vi fandt hurtigt ud af, at vi fungerede godt sammen, og vi holdt derfor løbende kontakten.

Vores partnerskab startede for alvor i 2018, hvor Hans Jørgen blev medindehaver af den ejendomsmæglerforretning, som Henning var en del af.

Vi har begge altid holdt af dialogen og mødet med boligkøberne, og vi valgte derfor begge at blive uddannet som køberrådgivere, da dette blev en mulighed.

I en periode har vi således kunne repræsentere såvel sælgere som købere – men naturligvis aldrig i de samme handler. Den positive energi og stemning, der knytter sig til samarbejdet med især boligkøbere er vi meget tiltrukket af.

Et forløb forud for et boligkøb er oftest fyldt med spænding og glæde, men vores erfaringer har vist os, hvor kompliceret og knapt så overskueligt mange købere oplever processen. For ud over at træffe valget om køb af den rigtige bolig, følger der andre opgaver at forholde sig til og beslutninger, der skal træffes på et oplyst grundlag.

Vi har altid oplevet, at såvel købere som sælgere har været glade og trygge ved vores rådgivning. Efter mange år, hvor vi primært har repræsenteret boligsælgerne, har vi nu valgt at bruge al vores energi og erfaring til at hjælpe kommende boligkøbere godt i mål.

Velkommen hos Forland og Kruse!

Kundeudtalelser

DET SIGER VORES KUNDER

trustpilot 5 stjerner forland og kruse boligkøberrådgivning

Fantastisk oplevelse med rådgivning!

Jeg kan varmt anbefale Forland & Kruse. Vi fik kyndig hjælp, rådgivning og grundig gennemgang af materialet ifb. med huskøb. Igennem alt fik vi ærlige svar, gode råd og vi følte os altid trygge og inkluderede. Pengene er givet utroligt godt ud.

trustpilot 5 stjerner forland og kruse boligkøberrådgivning

Vi følte os trygge hele vejen

Vi fik anbefalet Forland & Kruse til at være vores Boligkøberrådgiver – og det har vi ikke fortrudt. Vi fik en ærlig og god behandling. Vi følte os trygge hele vejen igennem processen. Vi vil klart anbefale Forland & Kruse til at hjælpe jer med jeres boligkøb.

trustpilot 5 stjerner forland og kruse boligkøberrådgivning

Super god hjælp hele vejen

Det var en stor hjælp at have Hans Jørgen Kruse med på sidelinien i forbindelse med vores huskøb. Professionel og effektiv vejledning hele vejen fra start til slut. Vi kan derfor varmt anbefale Forland & Kruses Boligkøberrådgivning – så kommer man sikkert i “havn”!

Stadig i tvivl?

Derfor skal du vælge Forland & Kruse

Vi er dine personlige rådgivere HELE vejen - fra boligsøgning til nøgleoverdragelse.

Vi deltager gerne på fremvisning sammen med dig.

Vi kender til sælgers strategier og overvejelser i forbindelse med hussalg.

Vi elsker det “kedelige” papirarbejde - så kan du koncentrere dig om alt det sjove.

Vi har tilsammen mere end 45 års erfaring i branchen

Praktisk Information
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf.nr. 33369595, www.hdi.global/dk.

Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Som forbruger kan du indbringe en klage over en ejendomsmægler til Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Tlf. 72405600 Disciplinærnævnet for ejendomsmæglere. Bemærk at nævnet ikke behandler sager om erstatningskrav eller salærets størrelse

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette også ske til: Klagenævnet for Ejendomsformidling, Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70253666, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Kom godt i gang

Vi fører dig trygt og sikkert gennem alle købets faser – fra boligsøgning til nøgleoverdragelse. Tag gerne fat i os så tidligt som muligt.

© 2024 Forland & Kruse Boligkøberrådgivning ApS – Alle rettigheder forbeholdes – CVR nr. 43961861