En god investering

Køberrådgivning til lejlighedskøb

Økonomisk rådgivning boligkøb

En bolig er sandsynligvis den største investering, du foretager dig i dit liv, og din beslutning får enorm indflydelse på såvel din dagligdag som din privatøkonomi. En bolighandel er også en kompleks størrelse med et væld af forskellige bevægelige dele, og du kommer til at skulle forholde dig til økonomi, byggetekniske forhold og ikke mindst jura – og på et plan, der sandsynligvis ligger et stykke fra dit vidensniveau.

I en lejlighedshandel bliver tingene endda oftere langt mere komplicerede, end de er i en hushandel. Mens sælger er godt hjulpet af en mægler, er det småt med hjælpen til køber, og derfor er køberrådgivere som os et populært valg – især til denne type handler.

Køber du din lejlighed med køberrådgivning i ryggen, får du hjælp gennem hele forløbet – ligesom du er dækket ind mod blinde vinkler og ubehagelige overraskelser.

Brug Forland & Kruse, når du køber lejlighed – vi skal nok få dig trygt hjem.

Hans Jørgen Kruse, uvildig boligrådgiver

Ring til os

48 48 48 88

Lad os sammen finde din nye ejerlejlighed

Vi står klar til at hjælpe dig fra første færd, og vi hjælper dig gerne med at afdække dine behov, udfordre dine ønsker og naturligvis fremsøge din drømmelejlighed.

En bolighandel er som regel ét stort kompromis mellem på den ene side økonomien og på den anden ønsker og krav til størrelse og beliggenhed. I den indledende fase drøfter vi ønskerne og får dem vægtet i forhold til det senere forløb. Vi kommer til at bruge vores erfaring til forhåbentlig at få belyst alle blinde vinkler, så lejlighedskøbet bliver godt og langtidsholdbart. Herefter afsøger vi marked og mæglernes skuffesalg, og forhåbentlig finder vi frem til at nogle attraktive lejligheder, du måske selv havde overset.

Der er enormt mange bevægelige dele og komplekse problemstillinger, og du kan spare dig for både formuer og mange hovedpiner ved at alliere dig med en god køberrådgiver, når du handler lejlighed.

køberrådgivning til lejlighedskøb
VORES RÅDGIVNING VED LEJLIGHEDSKØB

VI HJÆLPER DIG MED…

skattepapirer

AT VURDERE KØBET

Vi kommer også gerne ind i forløbet, når du selv har fundet din drømmelejlighed – og hjælper dig med at vurdere, om den måske ender som et økonomisk mareridt. Vi har årtiers erfaring som mæglere, og vi kan nemt gennemskue, om prisen er fornuftigt sat – og om du dermed er ved at foretage en fornuftig investering.

Vi kender også udviklingen i de forskellige geografiske områder, ligesom vi kender efterspørgslen på de forskellige lejlighedstyper og størrelser, og derfor kan vi også forsigtigt vurdere potentialet i handlen på den længere bane.

lejlighedskompleks

AT FORHANDLE DEN RETTE PRIS

I forlængelse heraf kan vi hjælpe dig med at forhandle prisen. Vi har gode forudsætninger for at gennemskue købers kort på hånden – og ikke mindst motivation for prissætningen. Vi har også de faglige argumenter i orden, og derfor kan vi hjælpe dig med at forhandle prisen ned.

Det kan meget hurtigt blive en ydelse, som i dén grad betaler sig selv hjem.

lokalplaner

AT FINDE DJÆVLEN I DETALJEN

En bolighandel er fuld af juridiske krav og spidsfindigheder, og når vi taler om lejligheder, er der langt mere på spil. Her skal du nemlig forholde dig til både lejlighed, ejendom og ejerforening, ligesom der er en masse ting at forholde sig til, når man handler uden tilstandsrapport – hvilket der næsten aldrig findes for en lejlighed.

Vi gennemgår samtlige af handlens dokumenter og relevante punkter, og vi sørger for, at alt er belyst og i orden, inden du sætter din endelige underskrift inden handlen endeligt godkendes. Mens de andre ydelser, vi tilbyder i forbindelse med lejlighedskøb, kan være rare at benytte sig af, vil vi mene, at denne er absolut nødvendig.

Kundeudtalelser

DET SIGER VORES KUNDER

trustpilot 5 stjerner forland og kruse boligkøberrådgivning

Fantastisk oplevelse med rådgivning!

Jeg kan varmt anbefale Forland & Kruse. Vi fik kyndig hjælp, rådgivning og grundig gennemgang af materialet ifb. med huskøb. Igennem alt fik vi ærlige svar, gode råd og vi følte os altid trygge og inkluderede. Pengene er givet utroligt godt ud.

trustpilot 5 stjerner forland og kruse boligkøberrådgivning

Vi følte os trygge hele vejen

Vi fik anbefalet Forland & Kruse til at være vores Boligkøberrådgiver – og det har vi ikke fortrudt. Vi fik en ærlig og god behandling. Vi følte os trygge hele vejen igennem processen. Vi vil klart anbefale Forland & Kruse til at hjælpe jer med jeres boligkøb.

trustpilot 5 stjerner forland og kruse boligkøberrådgivning

Super god hjælp hele vejen

Det var en stor hjælp at have Hans Jørgen Kruse med på sidelinien i forbindelse med vores huskøb. Professionel og effektiv vejledning hele vejen fra start til slut. Vi kan derfor varmt anbefale Forland & Kruses Boligkøberrådgivning – så kommer man sikkert i “havn”!

Kom godt i gang

Vi fører dig trygt og sikkert gennem alle købets faser – fra boligsøgning til nøgleoverdragelse. Tag gerne fat i os så tidligt som muligt.

© 2024 Forland & Kruse Boligkøberrådgivning ApS – Alle rettigheder forbeholdes – CVR nr. 43961861