Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Ring eller skriv til os

Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål – uanset om de er store eller små. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi er dedikerede til at levere den bedst mulige service. Tøv ikke med at kontakte os – vi er her for at hjælpe med dit boligkøb.

Sammenlagt +45 års rådgivningserfaring

100% købers rådgiver - Vi Er med dig hele vejen

Z

Tryghedsmærke for køberrådgivning

FRA BOLIGSØGNING TIL NØGLEOVERDRAGELSE

Vi sikrer en problemfri købsproces

Alle ejendomshandler er forskellige, og dine behov som boligkøber kan være anderledes end din nabos. Vores opgave er at afdække og hjælpe med at løse dine individuelle behov. Vi tager udgangspunkt i vores to rådgivningspakker, men vi kan altid skræddersy en løsning, der passer netop til dig. Vi tilbyder bl.a.:

At tage med dig på fremvisning (medbesigtigelse)

At foretage en objektiv vurdering af ejendommens pris

At deltage ved nøgleoverdragelse på overtagelsesdagen

Historisk set har der været tradition for at det var en ejendomsmægler der bistod sælgeren i en ejendomshandel (sælgermægleren), og en advokat der bistod køberen (køberrådgiveren). Der er endda nogle der tror, at det kun er advokater der har lov til at bistå købere i forbindelse med deres boligkøb. Det var der regler om tidligere, men sådan er det ikke længere.

Kundeudtalelser

DET SIGER VORES KUNDER

trustpilot 5 stjerner forland og kruse boligkøberrådgivning

Fantastisk oplevelse med rådgivning!

Jeg kan varmt anbefale Forland & Kruse. Vi fik kyndig hjælp, rådgivning og grundig gennemgang af materialet ifb. med huskøb. Igennem alt fik vi ærlige svar, gode råd og vi følte os altid trygge og inkluderede. Pengene er givet utroligt godt ud.

trustpilot 5 stjerner forland og kruse boligkøberrådgivning

Vi følte os trygge hele vejen

Vi fik anbefalet Forland & Kruse til at være vores Boligkøberrådgiver – og det har vi ikke fortrudt. Vi fik en ærlig og god behandling. Vi følte os trygge hele vejen igennem processen. Vi vil klart anbefale Forland & Kruse til at hjælpe jer med jeres boligkøb.

trustpilot 5 stjerner forland og kruse boligkøberrådgivning

Super god hjælp hele vejen

Det var en stor hjælp at have Hans Jørgen Kruse med på sidelinien i forbindelse med vores huskøb. Professionel og effektiv vejledning hele vejen fra start til slut. Vi kan derfor varmt anbefale Forland & Kruses Boligkøberrådgivning – så kommer man sikkert i “havn”!

Kom godt i gang

Vi fører dig trygt og sikkert gennem alle købets faser – fra boligsøgning til nøgleoverdragelse. Tag gerne fat i os så tidligt som muligt.

© 2024 Forland & Kruse Boligkøberrådgivning ApS – Alle rettigheder forbeholdes – CVR nr. 43961861